Započnimo posao!

O nama

 

YACHT INSURANCE d.o.o.
OIB:12554404017


Sjedište: Vukovarska 19, 52440 Poreč
Podružnica: Mate Vlašića 45a, 52440 Poreč

Radno vrijeme:
ponedjeljak – petak 08:00 – 16:00 h

subota – nedjelja: ZATVORENO

Adresa

Podružnica:
Mate Vlašića 45a, HR- 52440 Poreč
Poslovna zgrada “EXACTA” 1.kat

Kontakti

T. +385 52 633 300
F. + 385 52 633 299
M. +385 91 2 633 300 

Pošaljite nam upit!

 

Korištenjem stranice www.yacht-pool-croatia.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Stranicama se smatraju i sve pridružene stranice i servisi koji pripadaju domeni yacht-pool-croatia.com

Yacht-Pool Croatia zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. Svrha stranice je obavješćivanje javnosti o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka.

Yacht-Pool Croatia se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Yacht-Pool Croatia nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Yacht-Pool Croatia ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.

Dopušteno je stavljati poveznicu stranice Yacht-Pool Croatia ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.