Osiguranje skipera

Plovidba bi uvijek trebala biti zabavna. Nesretne situacije mogu uništiti ne samo putovanje nego i nečije financije. Dobar skiper bi se uvijek trebao nadati najboljem, ali i biti pripremljen za najgore nesreće.

Sada možete ostaviti svoje probleme i brige na kopnu i uživati u plovidbi kao nikada prije. Vjerojatno ste već vrlo svjesni o važnosti osiguranja za Vašu sigurnost, ali jeste li razmišljali o mogućim financijskim problemima koja proizlaze iz pogrešaka? Čak ih ni najiskusniji skiperi možda ne mogu izbjeći. Stoga Vas naša osiguranja skipera štite od njihovih posljedica. Yacht-Pool pruža pokrića za amaterske skipere koji unajmljuju plovilo u privatne svrhe (bez mogućnosti zarade) i za profesionalne skipere koji su plaćeni za svoj posao.

OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI SKIPERA PREMA TREĆIM OSOBAMA

Ovo osiguranje štiti Vas od potraživanja koje proizlaze od štete koju ste uzrukovali trećim osobama, uključujući i štetu na unajmljenom plovilu koja je nastupila zbog grube nepažnje. Kako osiguranje plovila na jahti uopće ne pokriva grubu nepažnju, a to je ključna točka ovog pokrića.

OSIGURANJE POSLJEDIČNIH ŠTETA

Ukoliko šteta koju ste učinili na unajmljenom brodu kao skiper nije uklonjena prije slijedećeg najma, te radi toga čarter agencija mora otkazati nečije putovanje, Vi ste kao skiper odgovorni za financijski gubitak. Takav rizik može biti pokriven osiguranjem.

OSIGURANJE SKIPERA OD POSLJEDICA NEZGODE

Ako ste pretrpjeli nezgodu i nanesene su Vam ozljede, osiguranje je važeće u slučaju invalidnosti. Međutim, prijelomi kostiju nisu pokriveni jer kosti zacjeljuju. Osiguran je i trajni gubitak organa prema uvjetima i odredbama, a uključeno je i pokriće za smrt i spašavanje ljudi.

OSIGURANJE TROŠKOVA OTKAZA NAJMA

Ako je jednom od Vaših članova posade dijagnosticirana teška bolest te je time onemogućeno njegovo sudjelovanje u krstarenju, osoba koja je u pitanju može otkazati put i nazad dobiti svoj dio cijene najma. U slučaju da se skiper ne može ukrcati zbog bolesti, svi članovi posade mogu otkazati putovanje. Ovo pravilo čini veliku razliku u usporedbi s ostalim proizvodima osiguranja.

OSIGURANJE OD GUBITKA DEPOZITA (KAUCIJE)

Osiguranje služi kao garancija umjesto obavezne uplate pologa u gotovini za unajmljeno plovilo.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA